hb logo dichteresvanoverijssel

Dichten voor beginners

photo 1429051781835 9f2c0a9df6e4. 400px

 

Wil jij graag dichten? Dan zijn deze lessen iets voor jou. We schrijven aan de hand van afwisselende opdrachten en kijken waar de inspiratie jou brengt: wat is op dit moment jouw stijl en thema? Wat komt als vanzelf bovendrijven en wil in jou het lentelicht zien? Dat gaan we ontdekken in een gezellige sfeer. Geschikt voor absolute beginners (‘ik kan dus echt helemaal niet dichten maar ik zou het best graag willen proberen’ of ‘ik schreef vroeger heel graag maar ik doe het nooit meer!’) en gevorderden met plezier in de blik verruimen. Aan het eind van de lessenreeks ben je verschillende teksten rijker.

In het atelier op de Van Hetenstraat 59 Deventer.

Maximaal zes deelnemers, zo hebben we veel tijd en aandacht voor eigen en elkaars werk en kan ik je persoonlijk begeleiden. Vijf dinsdagavonden, 6 september, 20 september, 4 oktober, 25 november, 8 november. Van 19.30 tot 21.30, inloop vanaf 19.00 uur. 167 euro all in (btw, koffie, thee en koekjes :-). In Deventer op de Van Hetenstraat. Hmmm, ik ben nu al benieuwd wat jij gaat schrijven... :-)

Aanmelden kan via heleen[at]heleenbosma.nl onder vermelding Dichten voor Beginners. 

 

donderdag 07 juli 2016 14:20

Je moet eerst ingelogd zijn voordat je een reactie kunt plaatsen.

Poëzie gaat over het ontdekken van je eigen waarheid, daar geef ik graag les in op scholen, zowel basisschool als middelbare school. Grijnzende leerling: 'Dat was veel leuker dan ik van tevoren dacht.'