hb logo dichteresvanoverijssel

Dichter bij Dichters Poëziecafé

Lees je graag gedichten? Of schrijf je gedichten en wil je inspiratie opdoen? Of lees je ze nu niet – je hebt geen tijd of durft het niet - maar je zou het wel willen? Dan ben je van harte welkom in het Dichter bij Dichters Poëziecafé Live. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen kan gedichten lezen, jij ook! Wat jij in een gedicht leest, dat is wat mij interesseert en dat is altijd goed. Ik leid je met vragen stapsgewijs door de gedichten van bekende en onbekende dichters en dichteressen. Je leest, praat, luistert, en mijmert. Bij het beantwoorden van de vragen schrijf je ook een piepklein beetje zelf. Gedichten lezen is dan ineens een speels spel en een grappige puzzel. De gedichten brengen je in een tel bij je eigen innerlijke wereld en wekken je inspiratie, nieuwe speelsheid en creativiteit. Kom je ook? Je hoeft je niet aan te melden, en kan per keer beslissen of je komt.

Heleen zorgt voor fleurig aangeklede tafeltjes, dat je je thuis voelt en veilig. Of je nou wel of niet denkt of voelt dat je een dichter bent... Of je nu oud bent of jong. Zij is de kroegbaas in het Poëziecafé. De eerste ochtend is voorbij en zij voerde ons dronken van blijdschap en geluk... Kom ook! Boudewijn Betzema - Dichter van Overijssel 2015 - 2016

Op Dichter bij Dichters vind je alle informatie.

 

donderdag 08 oktober 2015 15:18

Reacties  

Heleen 09-01-2016 15:46
Beste Helene, Wat leuk dat je komt en enthousiast bent! Ik heb er ook heel veel zin in :-) Zal ik je op de mailinglist zetten voor Enschede? Dan krijg je een mailtje als er nieuws is over Dichter bij Dichters.
helene monsma 08-01-2016 19:49
Beste Heleen,

Graag wil ik deel gaan nemen aan de avonden in bibliotheek Enschede. Gedichten betekenen veel voor mij. Of ik de eerste keer kan komen is nog onzeker. Dat laat ik tegen die tijd nog weten. de andere data heb ik in mijn agenda genoteerd. Wat een leuk initiatief!

Je moet eerst ingelogd zijn voordat je een reactie kunt plaatsen.

Poëzie gaat over het ontdekken van je eigen waarheid, daar geef ik graag les in op scholen, zowel basisschool als middelbare school. Grijnzende leerling: 'Dat was veel leuker dan ik van tevoren dacht.'