hb logo dichteresvanoverijssel

Miniatuurtjes schrijven - Lijst je eigen leven in

schrijven thee rose 400 px

Ontdek hoe vrij en fijn jij kunt schrijven 
Ook heel geschikt voor wie niet kan (denkt te kunnen) schrijven
(Cursus op jouw eigen locatie met jouw eigen kring)

Vind jij het fijn om stil te staan bij je eigen leven op een speelse, lichte en tegelijk verrijkende wijze? Dan is deze workshop iets voor jou. Ik leer je om vrij te schrijven over aspecten in je leven (je speelgoed van vroeger, je plan voor vandaag, de paraplu die je kwijt bent, je droomhuisje en nog veel meer). Doordat het heel kleine stukjes zijn raak je niet verstrikt in taal. Het gaat echt over jouw beleving. 

Je vindt als vanzelf woorden en beelden, die jouzelf misschien wel verrassen. Aan het eind heb je verschillende miniatuurtjes van je leven (ze lijken op gedichten maar rijmen lekker niet). En je weet voor altijd dat jij heerlijk kan schrijven, als je het maar op jouw manier mag doen. En wat is jouw manier? En wat is jouw stijl? Dat ontdek je in deze workshop.

Alles kan, niks is raar, en daarmee geef je ruimte aan je denken en je gevoel, dat heeft een bevrijdend effect. Meest gehoorde reacties:

Ik dacht écht dat ik niet kon schrijven.
Ik word hier zooo gelukkig van!
Ik kan niet wachten, ik ga er thuis mee verder...

Na de cursus geef ik je alle ingrediënten om dit samen als zelfstandige kring voort te zetten. Een vervolgcursus is ook mogelijk.

157 euro per persoon, voor 5 x 120 minuten.
Kan van start bij vijf deelneemsters of meer.
Bij meer dan 8 personen flink verlaging van de kosten per persoon, in overleg.
Exclusief reiskosten vanaf Deventer.
Tijdstip in overleg. 

De verkorte cursus is ook mogelijk op één dag. Bijvoorbeeld van 10.00 tot 16.00 uur, vanaf 5 personen, inclusief btw - 60 euro per persoon, vanaf 8 personen korting.

Ook een (proef)avond voor de hele club is mogelijk (en gezellig en inspirerend). Zo krijgen leden de kans te te ervaren dat schrijven heel fijn kan zijn en kunt u naar wens aansluitend de cursus boeken voor geïnteresseerde leden.

Benodigdheden:
Een fijne kamer of ruimte met tafel en stoelen, kan in geval van kleine groepen ook uitstekend bij iemand thuis.
Pen en papier.
Koffie en thee (en lunch in geval van een dagprogramma).

Samen schrijven smeedt een hartverwarmende band
Ik ben nu al benieuwd wat jij gaat schrijven

Wilt u boeken of heeft u nog vragen? Bel me gerust: 06 10 646 101 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

woensdag 02 september 2015 09:33

Je moet eerst ingelogd zijn voordat je een reactie kunt plaatsen.

Poëzie gaat over het ontdekken van je eigen waarheid, daar geef ik graag les in op scholen, zowel basisschool als middelbare school. Grijnzende leerling: 'Dat was veel leuker dan ik van tevoren dacht.'