hb logo dichteresvanoverijssel

Vijf tips als je je doel wilt bereiken

Eind november wandelde ik zonder geld van oost naar west Overijssel, althans, dat was het plan. Ik wilde graag de mensen leren kennen, en de landschappen. Met geld zou ik een toerist zijn, en ik wilde echt contact. Maar wat gebeurt er als je geen geld meeneemt? Haal je dan de overkant?

Ik was mijn eentje en juist daardoor leerde ik vijf zeer verrassende lessen over hoe je in je eentje én hoe je als team je doel kan bereiken. Wat moet je vooral niet doen als individu en als teamgenoot, en wat helpt enorm? Er is maar weinig nodig om je grenzen te verleggen, maar het maakt wel heel veel uit of je dat extraatje krijgt. 

Het verhaal van de reis kunt u lezen in het gratis e-book: Het Onbetwiste Midden.

In de lezing vertel ik u graag het reisverhaal en over de onvermoede mogelijkheden die in jezelf schuilen en die anderen kunnen aanboren. Een vrolijk, verrassend en inspirerend verhaal voor uw club of team. 
Boeken kan via SSS (Stichting Schrijver School en Samenleving): 020 623 49 23

 

 

woensdag 04 maart 2015 10:31

Je moet eerst ingelogd zijn voordat je een reactie kunt plaatsen.

Poëzie gaat over het ontdekken van je eigen waarheid, daar geef ik graag les in op scholen, zowel basisschool als middelbare school. Grijnzende leerling: 'Dat was veel leuker dan ik van tevoren dacht.'