hb logo dichteresvanoverijssel

Dichter bij Dichters

Wil jij graag best graag gedichten lezen en de inspiratie ervaren die dat brengt? En wil jij via de gedichten in een paar tellen bij je eigen innerlijke wereld aankomen? Misschien is het wel een langgekoesterde bijna onmerkbare stille wens? Dan heb je geluk dat je op deze pagina bent beland!

Ik ben Heleen Bosma, ik ben dichteres en het is mijn missie om iedereen om mij heen te inspireren met poëzie. In mijn leven neemt poëzie een belangrijke plaats in. Door poëzie ervaar ik vrijwel dagelijks de rijkdom van mijn leven, in wat voor situatie ik ook zit. Dat gun ik iedereen.
Ik hoor vaak van mensen dat ze zo druk zijn met hun werk en hun dagelijks leven. Er is dan weinig verbeelding in hun dag. Of er is minder dan er zou kunnen zijn. Dat vind ik echt heel jammer want het leven is zo rijk!

Daarom heb ik Dichter bij Dichters bedacht. Speciaal voor jou. Zodat ook jij kan gaan ervaren hoe rijk jouw leven is. Met behulp van poëzie. Want poëzie is een onuitputtelijke bron van creativiteit, inspiratie en rijkdom. En is overal en van ons allemaal. Wil je meer weten? Kijk dan op: Dichter bij Dichters.

 

donderdag 19 maart 2015 14:06

Reacties  

henry jansen 23-06-2015 19:49
geachte heleen bosma ik heb op verschillende landelijke enplaatselijke adressen jouw 2 web-sites
als idee om uit te werken naar voren gebracht.,
heel veel excuses,voor die dag dat ik jouw 3x
op een dag belde,soms ben ik met een hobby
ook wel eens te fanatiek,..maar nu afwachten hoe
mensen reageren of ze jouw,heleen bosma,willenm uit
nodigen feedback is welkom groet henry jansen
Sz Bokhary 09-05-2015 13:09
Beste mevrouw,

Mijn naam is sz Bokhary. Ik schrijf gedichten. Hoe kan ik mij aanmelden om gedicht voor te lezen? Waar gebeurt dit? En moet ik ervoor betalen?
Graag hoor ik wat van u.

Met vriendelijk groet,

Sz Bokhary

Je moet eerst ingelogd zijn voordat je een reactie kunt plaatsen.

Poëzie gaat over het ontdekken van je eigen waarheid, daar geef ik graag les in op scholen, zowel basisschool als middelbare school. Grijnzende leerling: 'Dat was veel leuker dan ik van tevoren dacht.'