hb logo dichteresvanoverijssel

Gratis boek voor jou

Bij deze Poëzine vind je een boek als bijlage. Een echt boek, 80 pdf-bladzijdes, 160 boekbladzijdes, en helemaal gratis voor jou. Een boek vol mensen, hanen, schapen, blaren, rivieren, kopjes thee, vertrouwen, angst, gezelligheid en gedichten. Om op je gemak op je tablet op computer of laptop te bekijken. En waarom je het boek gratis krijgt? Dat antwoord vind je in het voorwoord.  

     Knipsel korhoenen 143 hoog        onbetwiste midden 220 x 150

In het eerste deel van het boek staan 24 gedichten over ons oostelijke land. In het tweede deel reis ik zonder geld acht dagen door Nederland, van het oostelijkste puntje van Overijssel naar het meest westelijke puntje. Bood iemand mij een bed aan? Of sliep ik in het stro? Ik weet het inmiddels. En dat je heel heel veel blaren krijgt als je meer dan twintig kilometer per dag loopt als je ongetraind bent...

Het was een geweldige tocht, die mijn afscheid als provinciedichteres markeerde.

Vijf lessen 

Komende tijd ga ik mijn lezing voorbereiden over die tocht, want het is zo'n leuk verhaal om te vertellen. Dus zegt het voort, vanaf 1 mei ben ik te boeken. Ik vertel het verhaal van deze reis, bijvoorbeeld hoe ik aan mijn bedden kwam, en vijf lessen die ik heb geleerd van deze reis, wat je niet moet doen of juist vooral wel, om je doel op de beste manier te bereiken. Geschikt voor scholen, verenigingen, afdelingen, clubs, teams, huiskamers, zalen en literaire café's. (meer info & boeken kan hier)

En... inmiddels heb ik mijn handen vrij en kan Poëzine weer echt van start. ik ga je weer voorzien van nieuws over geweldige gedichten en dichters en dichteressen. Ik heb er heel veel zin in!

Knipsel zuster bernarda 400 px

Voor nu, veel leesplezier. (Tip: Blader ook even door naar het tweede deel, want het boek bestaat echt uit twee delen. En er zitten filmpjes in, gewoon op het driehoekje drukken). Dag!

Handtekening oranje 120 pix

  

vrijdag 13 maart 2015 13:07

Reacties  

otto 14-03-2015 18:15
Fijn van je te horen,

En dan meteen nog een cadeautje ook!
Ik was al nieuwsgierig naar je bezigheden, dus dat is in één keer beloond!

Succes en liefs,
Otto
Clemens Klaas 13-03-2015 23:12
Dat is een mooi kadootje, dank je. Wat een leuk projekt (en veelomvattend)! Ik moet het nog lezen hoor, maar dat komt goed. Gefeliciteerd met een aktieve en suksesvolle periode als provinciedichteres!
Maar ook wel leuk dat je hier weer meer ruimte voor hebt :)
Heleen 13-03-2015 17:42
Graag gedaan! :-)
Roel van der Horst 13-03-2015 16:43
Geweldig! Bedankt!
groeten Els en Roel

Je moet eerst ingelogd zijn voordat je een reactie kunt plaatsen.

hb ebook blok01

Wil jij je verrijken met poëzie?
Maar ben je druk? Doe mee met
Dichter bij dichters. Lees samen
wanneer jij wilt, online, en ontmoet 
de dichter/es online. Nu met Ester
Naomi Perquin. Zo gaat gedichten
lezen vanzelf.