Aanbod

VIP-dag

Wil je schrijven maar lukt het niet? Of minder makkelijk dan je zou willen? Dat kan heel frustrerend zijn want er is een verlangen je te uiten en je krijgt het niet goed voor het voetlicht. Tijdens een VIP-dag wordt dit allemaal helder. Samen ontdekken we wat jou tegenhoudt en wat jij wil zeggen. Dat geeft meteen vrijheid om aan de slag te gaan . Als vanzelf ben je daarna weer op gang. 

Voor een geslaagde VIP-dag hoef je geen tekst te hebben geschreven. Heb jij wel al materiaal? Dan kunnen we daar naar kijken. Een VIP-dag is altijd heel verhelderend en versnellend. Als jij graag naar jouw schrijfproces wil kijken, dan is het fijn als je mij een mailtje stuurt met daarin:
1 – jouw vraag / waar loop jij tegenaan
2 – hoeveel tekst wil je dat ik lees of globaal bekijk
Ik stuur je dan zo snel mogelijk informatie en een passende volledig vrijblijvende offerte. De VIP-dag is altijd op maat, vandaar de offerte. 
(heleen@heleenbosma.nl)

Langer traject

Wil jij langere tijd begeleiding? Dat is een goede optie en is ook zeer versnellend. Dat kan in een groep maar ook individueel. Vraag gerust informatie: heleen@heleenbosma.nl)

Workshops

Ben je jarig? Of organiseer je een bedrijfsdag? Schrijven brengt mensen meteen bij zichzelf en daardoor ook bij elkaar. Deze workshops geven energie én gespreksstof. Ik werk met groepen tot 50 personen. Meer mensen kan ook maar dan lijkt het meer op een lezing met zelfdoe-elementen. Wat ook heel inspirerend en energizing kan zijn . Thema kan altijd in overleg. Wil je meer informatie: stuur gerust een mailtje naar heleen@heleenbosma.nl

Online

Deze tak is nog in ontwikkeling. Binnenkort vind je hier online cursussen over creatief schrijven en beeldend werk.

(Visited 856 times, 1 visits today)