Schrijven op maandag

In sommige periodes organiseer ik Schrijven op Maandag. Wil jij meedoen? Je bent van harte welkom. Stuur een mailtje ”Ja maandag” naar heleen@heleenbosma.nl en je krijgt een bevestiging van je plekje.

Wat is het?
Op maandagavond organiseer ik regelmatig de vaste Online Schrijfavond. Het is met het principe van de zoete inval. Je kiest per keer of je mee wil doen. Als je een mailtje stuurt naar heleen@heleenbosma.nl met ‘info over maandag’ in het onderwerp, zet ik je op de mailinglist. Je krijg dan wekelijks bericht over de data en kan je dan ook per mail aanmelden.

Hoe werkt het?

  • De avond begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00.
  • Het is via Zoom.
  • Je bent van harte welkom. En je hoeft niks, je mág dingen delen en zeggen maar je hoeft absoluut niks te zeggen of delen. 
  • Je kan inbellen vanaf 19.00 om je geluid en beeld te testen
  • Het streven is dat jij fijn schrijft en dat je verrast bent misschien wel, over wat je schrijft. Dus dat het vanzelf gaat. We doen daarom om te beginnen een opwarmspelletje, dat is natuurlijk steeds iets anders. Daarna schrijven we wat langer, altijd met verschillende ingangen die ik aanbied, en we kijken waar jij vanzelf uitkomt. En we schrijven iets wat een gedicht zou kunnen zijn, of een fragment proza, dat is maar net hoe het uit jouw pen vloeit.
  • Je hoeft geen enkele ervaring met schrijven te hebben. Het gaat echt alleen om plezier in schrijven en kijken hoe jij fijn en makkelijk schrijft. 
  • De prijs is 10 euro voor een avond. 
  • Er is plaats voor 12 actieve deelnemers.  
  • Je mag ook stille VIP zijn. Je bent dan echt net zo belangrijk voor mij, en ik wil ook heel graag dat jij fijn kan schrijven maar als stille VIP staat je camera niet aan en reageer je niet in de chat. Anders gaat de chat namelijk te hard en kan ik niet alles lezen. Maar je bent wel heel erg welkom en ook net zo welkom bij het achteraf delen van de teksten.  

Wil jij meedoen?
Als je mail van mij krijgt dat er weer een avond aan komt, en je mailt mij terug dat je mee wil doen, stuur ik je een bevestiging en daarmee kan je betalen en is je plek verzekerd. Is de avond vol, dan mail ik je ook terug en kan jij kiezen of je alsnog stille VIP wil zijn. Wil jij meteen al stille VIP zijn? (Heel begrijpelijk als je wel mee wil doen maar lekker in stilte) zeg dat dan gerust. Dan noteer ik dat al bij voorbaat. Ook in dat geval is bij betaling je plek verzekerd. 

Als je mailt krijg je:
– de betalingsinstructies
– de inbellink van Zoom. 
 
Fijne dag en misschien tot maandag! Heleen

(Visited 479 times, 4 visits today)