Agenda

Dit is mijn cursusaanbod voor de tijd.

Boost voor jouw schrijfproject

Vrijdag 3 april10.30 tot 16.30 • 165 euro • max. 6 personen • fijne locatie Deventer inclusief de hele dag koffie, thee, versnaperingen en heerlijke zelfgemaakte lunch
Wil jij allang schrijven? Het begin van een boek, Of juist het midden of het eind? Of wil je een website maken, of een folder, en zie je op tegen het maken van de teksten en de structuur? Of kom je al heel lang niet toe aan het schrijven van een blog of blogs? Op deze gezellige inspiratiedag staat jouw project centraal. We warmen samen op, we wisselen uit, altijd met plezier, gebruiken de wijsheid van de groep, en voor je het weet stroomt jouw inspiratie en ben jij heerlijk aan de slag met wat jij al lange tijd graag wil doen. Een fijne wandeling op de dag behoort tot de mogelijkheden om weer fris verder te gaan en aan het eind van de dag ben je een heel eind verder! Krijg je de smaak dan te pakken? En vind je deze manier van werken fijn? Waarschijnlijk komen er regelmatig dit soort dagen. Zo kan jij inplannen wat je al heel lang wilt, echt een stap verder komen met jouw schrijven of schrijfproject. (De fijne locatie maak ik bekend als je inschrijft. Het is vlakbij de stad Deventer en makkelijk op de fiets of met de auto te bereiken).

Samen dichten

Maandagavond 16 maart 19.30 tot 21.30 • 30 euro per avond • max. 7 pers
Heb jij zin om te schrijven en je te laten verrassen? Dat kan op deze avonden vol speelse schrijfoefeningen. De groep is klein zodat we veel kunnen delen. We werken weer veel met gedichten waardoor jij je kan laten inspireren.

Ik weet nog dat...

5 maandagavonden in maart, april, mei30 maart, 6 april, 20 april, 11 mei, 18 mei • 19.30 tot 21.30 • 150 euro • max. 10 pers.
Weet jij nog veel van vroeger? Of denk jij dat je heel weinig weet? Soms lijkt dat zo tot je een bepaalde geur ruikt, een klank hoort, of een voorwerp ziet en er ineens een herinnering boven komt drijven. Aan de hand van voorwerpen, gedichten en andere inspiratiebronnen duiken we samen in het verleden. Als vanzelf komen de herinneringen terug. Je hebt vaak veel meer herinneringen dan je denkt. Wat weet jij nog, welke details horen daarbij, en wat heeft dat voor jou betekend? Je reist af naar de verhalen waar jij graag wil zijn. Er hoeft niks. Wil je ergens vanbinnen niet zijn, dan beweeg je als vanzelf de andere kant op. Op deze reis gaat het schrijven als vanzelf. Zo leg je voor jezelf vast wat je nog weet, vergroot je je zelfinzicht en verrijk je je schat aan herinneringen. Als de groep de smaak te pakken heeft, kijken we of een vervolg fijn is.

Inschrijven

Zit er iets voor je bij en wil je je inschrijven? Stuur dan een mailtje naar heleen@heleenbosma.nl en je ontvangt een factuur. Als je betaald hebt ben je verzekerd van je plaats.

Heb je vragen

Wil je weten wie ik ben en hoe ik werk? Dan kan je kijken bij ”over mij” en bij de reacties van andere schrijvers op ”home” (even scrollen, je vindt ze in de gele blokken). Dat geeft denk ik wel een beeld. En mocht je nog andere vragen hebben, mail me gerust op: heleen@heleenbosma.nl

(Visited 386 times, 1 visits today)