Agenda

Dit is mijn cursusaanbod, binnenkort ook met data, in Deventer.

Gaan met die banaan

Een (zater?)dag in januari
10.00 tot 17.00 • 150 euro • max. 6 pers.
Wil jij allang schrijven? Het begin van een boek, Of juist het midden of het eind? Of wil je een website maken, of een folder, en zie je op tegen het maken van de teksten en de structuur? Of kom je al heel lang niet toe aan het schrijven van een blog of blogs? Op deze gezellige inspiratiedag staat jouw project centraal. We warmen samen op, we wisselen uit, altijd met plezier, en voor je het weet stroomt jouw inspiratie en ben jij heerlijk aan de slag met wat jij al lange tijd graag wil doen. Aan het eind van de dag ben je een heel eind verder! Krijg je de smaak dan te pakken? En vind je deze manier van werken fijn? Waarschijnlijk komen er regelmatig dit soort dagen. Zo kan jij inplannen wat je al heel lang wilt, echt een stap verder komen met jouw schrijven of schrijfproject.

Winterdicht

Avonden in januarilos intekenen
19.30 tot 21.30 • 25 euro per avond • max. 8 pers
Heb jij zin om je te laten verrassen? Dat kan op deze avonden vol speelse schrijfoefeningen. De groep is klein zodat we veel kunnen delen. Waarschijnlijk werken we weer veel met gedichten waardoor jij je kan laten inspireren.

Hoe werkt het: Je kunt per avond intekenen. Voordeel is dat je dan zelf kan kiezen hoe vaak je wilt komen. Wil of kan jij toch niet komen en iemand anders wel? Dan kan je je kaartje die persoon doorverkopen. Ik neem geen kaartjes terug, want dan heb ik kans dat ik bezig blijf. 😉 Als dit systeem bevalt wil ik meer van dit soort reeksen organiseren. Een pilot dus.

Ik weet nog dat...

5 ochtenden of avonden in februari en maarttweewekelijks
10.00 – 12.15 of 19.30 tot 21.45 • 150 euro • max. 8 pers.
Weet jij nog veel van vroeger? Of denk jij dat je heel weinig weet? Soms lijkt dat zo tot je een bepaalde geur ruikt, een klank hoort, of een voorwerp ziet en er ineens een herinnering boven komt drijven. Aan de hand van voorwerpen, gedichten en andere inspiratiebronnen duiken we samen in het verleden. Wat weet jij nog, welke details horen daarbij, en wat heeft dat voor jou betekend? Je reist alleen af naar de verhalen waar jij graag wil zijn. Er hoeft niks. Op deze reis gaat het schrijven als vanzelf. Zo leg je voor jezelf vast wat je nog weet, vergroot je je zelfinzicht en verrijk je je schat aan herinneringen. Als de groep de smaak te pakken heeft, kijken we of een vervolg fijn is.

(Visited 34 times, 1 visits today)