Proefles Ik ben een eiland
Over les

Een paar tips vooraf

Welkom bij de proefles van Ik ben een eiland. De schrijfreis is zo opgebouwd dat jij als vanzelf aan het schrijven raakt. Je krijgt vragen en die vragen zijn er om jou te helpen, je kunt ze dus niet verkeerd begrijpen. Alles wat jou aan het schrijven krijgt is prima. Je kunt dus ook nooit iets ”verkeerds” schrijven. Schrijf zolang je zin hebt, het maakt niet uit of dat kort of lang is. 

Deze proefles gaat over Stilte, in de cursus is het de zesde les/schrijfingang van de schrijfreis Ik ben een eiland. Dat is middenin de cursus, zo kan je écht ervaren wat de cursus voor jou kan betekenen. Als je er nu mee aan de slag gaat: heel veel schrijfplezier. 

Warme groet, Heleen

PS Heel praktische mededeling: Hierboven zie je een tabblad ‘oefenbestanden’, maar dat is een foutje van het systeem. Het hoort er niet te staan, dus je kunt het gewoon negeren. Hetzelfde geldt voor het zinnetje ”Over les” helemaal bovenaan. Dat zit ook vast in het systeem. We willen het graag wijzigen of verwijderen maar dat komt in de nieuwe versie van het platform. 😉 

(Visited 63 times, 1 visits today)
Oefenbestanden
Geen bijlagen gevonden
Geen bijlagen gevonden