Galerij

In deze galerij vind je de boeken en verhalen van mijn klanten. Een heel erg blijmakende pagina voor mij. 🙂

Knipsel Scan Marjan Tulp Lukassia

Marjan Tulp

Heksje Lukassia en de pretparkprijsvraag

Heksje Lukassia en de pretparkprijsvraag is het nieuwe boek dat is opgeschreven door Marjan Tulp. Opgeschreven inderdaad, want Marjan verzint niks zelf. Ze groeide op met dieren en spreekt daardoor alle dierentalen, behalve krokodils. Dit boek werd haar ingefluisterd door haar teckel Goof, die eigenlijk Govert Jan heet. Marjan hoefde het slechts op te schrijven.
Het lekkere heksenverhaal is geschikt voor 9 tot 11-jarigen en volwassenen die van teckels, humor, uilen, pretparken en (ja heus!) de metallband Rammstein houden. 

In haar nieuwste boek hebben broertje Till, zus Hannah en heksje Lukassia elkaar hard nodig om aan de doodenge pretparkeigenaren meneer Fluppert en mevrouw Fuchsia te ontkomen. Lukt het Lukassia, Till en Hannah om hun boze belagers te stoppen, voordat het te laat is? Gelukkig kan Lukassia heel veel, als ze tenminste niet al te onhandig tovert …

[april 2020]

Harm Janine

Janine Berger-schonewille

Harm

 

Janine hield als kind al enorm van lezen en schrijven. Ze schreef zelf verhalen en dacht er zelfs een tijdje over om later kinderboekenschrijfster te worden. Nu is het er alsnog van gekomen met het  boek Harm. Op haar website vind je bovendien korte stukjes over de mensen met een verstandelijke beperking die ze in haar werk als psycholoog begeleidt.  

In het boek Harm vertelt ze het verhaal van haar vader Harm. Het verhaal is gebaseerd op zijn jeugdherinneringen. Zijn vader (Janines opa) is samen met de meester van school leider van een verzetsgroep in de oorlog. Harm is wel de jongste en een dromer maar ondertussen ziet en hoort hij meer dan iedereen om hem heen in de gaten heeft.  

[februari 2020]

de wolf in mijn achtertuin 250 px

Jacqueline van den Bosch

De wolf in mijn achtertuin

 
Jacqueline van den Bosch raakte zwanger in het jaar dat hun dochter Joëlle (6) ongeneeslijk ziek werd en stierf. Tien jaar later schreef ze dit autobiografische sprookje over de confrontatie met haar verdriet. 

Wat doe je als je een boek wilt schrijven over je gestorven kind, maar er zit een monster in de weg? Een griezelig beest met gele ogen en scherpe tanden? Je probeert hem te negeren. Duwt hem opzij. Je bent hardnekkig maar de wolf ook, en dus ontstaat er een dialoog. Misschien blijkt die wolf wel veel minder eng dat je dacht. Een verhaal over verlies, met diepgang én humor. 


[januari 2020]

 

Almar Otten

Thrillers en romans

 
Almar …
 

Zijn boeken 

[2000 – 2020]

En hier komen de blurbs.

(Visited 133 times, 1 visits today)