Woesj jij mee?

Afgelopen weken hebben we achter de schermen hard gewerkt om in deze thuisschooltijden een klein steentje bij te dragen aan de inspiratie van het taalonderwijs voor de kinderen thuis. ‘We’ zijn in dit geval Rijnbrink bibliotheken Overijssel & Gelderland, schrijfdocent Alied van der Meer en ik. Nu is er de eerste pilot van de schrijfpodcast Woesj voor kinderen! Spiksplinternieuw, vandaag in de lucht, gebaseerd op ons grote Woesj-werkboek voor de basisscholen. 
Heb jij een kind of ken jij een kind dat van schrijven houdt (groep 5 tm 8)? Hartstikke leuk als je meedoet. Hier vind je de link. Het is een pilot dus alle tips zijn welkom! Is-ie snel genoeg, moet-ie langzamer, korter, uitgebreider, snapte je de instructies, wil je meer variaties, of heb je nog een andere tip voor verbetering, vertel! Ik ben zelf verliefd op de jingle! 
Je mag alle reacties onder in de soundcloud neerzetten en ook je teksten als je dat leuk vindt. En ik vind het ook superleuk als je op mijn blog vertelt over wat je ervan vindt, of wat je hebt gemaakt. We lezen overal alle reacties. Er komt vanaf nu elke vrijdag een podcast, dus houd je van schrijven? Woesj gezellig mee!

(Visited 26 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *